Empresa de neteja a andorra
Andorraneteja
Serveis de neteja a Andorra des de 1987
empresa inclusiva
Serveis de neteja des de 1987
Vaya al Contenido

Menu Principal:

Respecte pel nostre medi ambient

Productes ecologics

Consells de bones practiques mediambientals de PRONET SERVEIS. Empresa de neteja d’Andorra des de 1987. www.pronet.ad


Portats per el dia a dia de les noticies i la urgència inculcada últimament pels medis de comunicació, tenim la tendència de ser més actius en la aplicació de mesures correctores immediates con ara “A partir d’ara ja no faré....” o “a partir d’ara només utilitzaré.....”, però en el nostre dia a dia i ha una muntanya de bones practiques que si les apliquem amb constància són tant importants com les mesures urgents.

Si bé es summament important dins del sector de la neteja aplicar i utilitzar productes respectuosos amb el medi ambient con ara productes de neteja 100% biodegradables, bosses d’escombreries compostables o directament de paper, reutilització dels envasos dels productes de neteja mitjançant la utilització de concentrats, utilitzar maquinària de neteja com aspiradors, moqueteres o fregadores amb la doble o triple A en despesa energètica, també és molt important tindre un protocol de bones pràctiques medi ambientals.

¿I quines són aquestes bones pràctiques? Aquí, us hem desglossarem algunes que PRONET SERVEIS i Clean & Iron Service aplica de manera sistemàtica i constant en tots els seus serveis:

Productes de neteja: Sempre homologats per la UE. Intentar buscar productes no tan sols respectuosos amb el medi ambient, sinó també que les empreses fabricants compleixin amb el protocols de reciclatge dels seus envasos. Utilitzar sempre productes concentrats, aquest sistema permet reciclar els envasos dels productes de neteja i evitar que aquest vagin contínuament a reciclatge. (Us imagineu una empresa que no tingui aquest sistema implementat, la quantitat de milers de botelles de plàstic que lliure al medi ambient?)

Bosses d’escombraries: Sempre que es pugui i amb el consentiment del client, s’utilitzaran bosses compostables (fabricades en la majoria de casos amb Blat de Moro) o fins i tot de paper. En algunes ocasions i si la paperera ho permet no cal utilitzar bossa complementaria, les deixalles son buidades directament en una bossa més gran quan es realitza la neteja.

De la mateixa manera, si en la paperera no hi ha molts residus aquest també es passen a una bossa mes gran i es torna a aprofitar la bossa original.

Recollida selectiva: Informem a tots els nostres clients dels beneficis de realitzar una selecció de deixalles en les seves instal•lacions. De ser respectuosos en el reciclatge de paper, en la utilització de gots i sobre tot en el consum de fungibles con ara, paper de mans, paper higiènic i sabó de mans.

Paper Higiènic: Informen a tots els nostres clients de la possibilitat de subministrar  paper higiènic 100% reciclat, lliure de blanquejadors de clor. Aquest paper te les mateixes virtuts i avantatges que qualsevol paper de color blanc. El color blanc del paper higiènic s’obté mitjançant un procés químic amb clors, altament contaminants pel medi ambient, de no ser així el paper higiènic té un color natural de paper reciclat.

Balletes, mopes, fregones: Tot el material de neteja d’aquest tipus, es recicla mitjançant un procés de rentat amb aigua molt calenta i un producte de neteja i desinfectant ecològic, per a poder lo utilitzar varies vegades, abans de ser substituïts.

Empresa de neteja sostenible.

Les bones practiques també inclou, una nova visió de les coses que ens envolten. Des de aquest punt de vista, “Nou” no vol dir millor, vol dir que quan comprem nou, alguna cosa passa a vell i conseqüentment en els millors dels casos a reciclatge o a residu.

Moltes coses del nostre dia a dia, vehicles, aparells, estris, etc.. son perfectament utilitzables, millorables o reparables, per a poder servir durant molts anys sense haver de ser sistemàticament substituïts, només portats per practiques socials que valoren més lo nou que lo vell i en definitiva fomenten el consum per sobre del sentit comú.

Hauríem de ser capaços de ficar de moda el terme “Eco Frendly” Amics del medi ambient per sobre de la equació (Nou=Modernitat), que fomenta actualment la nostra societat.
Ser responsable i conseqüent amb el medi ambient en definitiva s’hauria d’interpretar com a persona “Autentica i noble” que no es deixa influenciar per les modes que només fomenten les males pràctiques de consum.


"Si volem mantenir la nostra forma de viure

¿no hauríem de protegir allò que la fa possible?"


Si les coses, és podem fer ben fetes i respectuoses envers el medi ambient, nosaltres no hi tenim dubtes, intentem sempre trovar els productes més respectuosos amb el medi ambient.

Enguany estem, aplica'n millores en la utilització de les bosses d'escombraries que utilitzem per a les nostres neteges tant de manteniment com de posada a punt.

A tal efecte estem implementant a tots els clients que ho sol·liciten, la utilització de bosses 100% compostables, fabricades amb un polímer d'origen vegetal que permet la desintegració perfecta de la bossa. Aquesta inclús és pot utilitzar per a la recollida selectiva orgànica, ja que és 100% compostable.

Gaudeix de la certificació (Generalitat de Catalunya) de qualitat ambiental corresponent a la categoria de productes de material compostable.


Bossa d'escombreries 100% compostable
Empresa de serveis de neteja a Andorra
Regreso al contenido | Regreso al menu principal